Welkom op de website van Baseball against Cancer

Softball against Cancer

Op dinsdag 1 mei 2018 viert Softball against Cancer haar 3e verjaardag.  Een dag lang kun je softball training volgen van de beste softballsters van Nederland. De drijvende kracht achter dit evenement is Ginger de Weert, international en hoofdklassespeelster van de Sparks.
 

Baseball against Cancer by night

Wil jij samen met jouw team een bijdrage leveren aan de strijd tegen de kanker maar ben je te oud voor de clinic? Geef je team dan op voor de Baseball against Cancer by night wedstrijd marathon.

Baseball against Cancer

Op woensdag 2 mei 2018 staat het honkbalstadion in Hoofddorp wederom in het teken van de strijd tegen kanker. Samen met de beste instructeur en honkballers van Nederland zamelen we geld in voor het Koningin Wilhelmina Fonds. Wil jij ons helpen kanker de wereld uit te slaan?

Meld je dan aan voor een speciale Baseball against Cancer clinic en leer de honkbal kneepjes van de top van Nederland!

Voor het KWF

Iedereen kent in zijn of haar omgeving wel iemand die te maken krijgt met kanker. Om deze verschrikkelijke ziekte beter te kunnen behandelen en genezen is meer onderzoek nodig en dus meer geld. De opbrengst van Baseball en Softball against Cancer komt dan ook volledig ten goede aan het KWF zodat meer onderzoek mogelijk is. Vecht met ons mee! Samen slaan we kanker de wereld uit! 

Facebook

Twitter

Ons doel

Ons doel:
€ 100.000,00
De stand:
€ 90.632,00