Hoe kan ik helpen in de strijd tegen kanker?
 

Sinds 2015 biedt Baseball against Cancer sponsorpakketten aan. Zowel bedrijven als particulieren kunnen op deze manier ook helpen om samen met ons kanker de wereld uit te slaan. Deze pakketten lopen uiteen van een logovermelding op de website tot een complete bedrijfsclinic of een teamuitje. In overleg is alles mogelijk.

 

Interesse gewekt? Kijk dan in de onderstaande lijst of er een sponsorpakket tussenstaat wat je aanspreekt. Staat er niets tussen wat bij je past, maar wil je ons wel steunen bij onze missie? Neem dan contact met ons op via info@BaseballagainstCancer.nl om de mogelijkheden te bespreken! 

 

 

Sponsorpakket ‘Basis’ € 100,-

Met dit pakket staat jouw logo een jaar lang op de sponsorpagina op de website BaseballagainstCancer.nl. Uiteraard met een link naar je eigen website, zodat de bezoeker met een simpele blik een bezoekje kan brengen aan jouw website. Tijdens het Baseball against Cancer evenement worden alle sponsoren op een groot LED videoscherm getoond.

Inhoud sponsorpakket:
- Logovermelding op het sponsorbord op BaseballagainstCancer.nl
- Logo op een groot LED scherm tijdens het evenement

 

Sponsorpakket ‘partner’ € 250,-

Dit sponsorpakket biedt - naast een logovermelding op het sponsorbord - ook de mogelijkheid om extra exposure te krijgen op het evenement. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een vlag of een banner die op het complex gehangen wordt. Daarnaast wordt het logo ook getoond op een groot LED videoscherm tijdens het evenement. Maar dan niet samen met het logo van andere sponsoren, maar jouw logo wordt alleen op het scherm getoond zodat het extra goed zichtbaar is tijdens het evenement.

Inhoud sponsorpakket:
- Logovermelding op voorpagina BaseballagainstCancer.nl

- Logovermelding op het sponsorbord op BaseballagainstCancer.nl

- Logo op een aparte sheet op het LED scherm tijdens het evenement
- 1 banner of vlag op het complex